Transformeer van uitdagingen naar succesvol werken met medewerkers!

desiree

Of wil je eerder aparte masterclasses volgen?


Ben jij ondernemer met een team of wil je starten met een team maar je hebt uitdagingen om de juiste mensen te vinden, te houden of los te laten?

Perfect! Dan is dit iets voor jou!

3 centrale thema's in het Focus2HR-traject:

Wat kan jij bereiken door het Focus2HR-traject?

Een onderneming waarin jij optimaal en duurzaam kan ondernemen mét een team door de juiste mensen te vinden, te behouden en te binden aan jouw onderneming en op tijd te kunnen loslaten.

We zetten in op een uitgebreide basiskennis van jouw opties en mogelijkheden waarmee je zelf snel kan schakelen wanneer er bepaalde situaties voordoen.
Op die manier kan je zelf snel beslissingen nemen, sta je zelfzekerder in jouw schoenen en ben je minder afhankelijk van anderen.
Wil jij ook

💙 De juiste mensen vinden?
💙 Door middel van tips en tricks de samenwerking met jouw topteam verbeteren?
💙 Slimmer gaan werken met personeel?
💙 Één gestroomlijnd proces in jouw personeelszaken?
💙 Met zelfvertrouwen de personeelsuitdagingen aangaan?
💙 Een topteam samenstellen ?
💙 Zorgeloos met jouw team in gesprek gaan?
💙 De loonkost van jouw team optimaliseren?

De verschillende thema's in het traject:


Elke maand hebben we dezelfde hoofdstukken met andere invullingen, zoals:

❤️ Hoofdstuk 1: HR Back to Basics:
Theorie op een 'behapbare' manier uitgelegd zodat jij helemaal mee bent.

❤️ Hoofdstuk 2: Let’s Talk Numbers:
Hier gaan we diep in op de kost van verschillende thema's én hoe we die kunnen optimaliseren.

❤️ Hoofdstuk 3: People behind the Team:
Ook de Soft HR komt uitgebreid aan bod! Alles zodat jij optimaal mensen kan vinden, samenwerken of laten gaan.

❤️ Hoofdstuk 4: Alternatieve verloning!
YES, écht mijn stokpaardje. Élke maand nemen we één alternatieve verloning onder de loep in een uitgebreide masterclass. Dan ben je helemaal mee bent met de voordelen, nadelen, toepasbaarheid, valkuilen,…

Jawel, alleen hier al mee haal je jouw investering eruit 😅
Graag gedaan 😚

❤️ Elke maand komt er een spreker in een HR of Businessgerelateerd onderwerp. Communicatie, juridische valkuilen bij freelancers, preventiediensten, GDPR bij werknemers, hoe bereken ik wat ik moet doorfactureren als ik mijn loonkost ken?,…

❤️ Coaching! Jawel, van mezelf, mijn team én de sprekers.
Elk kwartaal plannen we een moment in om jouw vragen in groep te beantwoorden van wat je net geleerd hebt. Op die manier kan jij het maximale halen uit wat we jou uitgelegd hebben.

❤️ Vergeet de besloten Facebook community niet!
Alle leden nodigen we uit in de Facebook community zodat je jouw wins, fails, uitdagingen, vragen, … met mekaar kan delen.
Naast die Coachingcalls kan je dus daar ook terecht met vragen die ik en mijn team ook zullen beantwoorden.


Is de Focus2HR iets voor jou?

In de Focus2HR gaan we ons in één jaar focussen op verschillende aspecten in HR om jou naar het volgende niveau te tillen zodat jij met het grootste kapitaal van jouw onderneming naar waarde om kan gaan. Op die manier kan jij jouw zaak uitbouwen met zelfzekerheid en kennis om snel te handelen zodat je steviger in jouw schoenen staat als werkgever.

't Is goed Desiree, I'm In!

Hoe werkt het?

Het is een 12-maandentraject dat een combinatie is van leren op eigen tempo en ondersteuning door mezelf en team HR2DAY.

In het platform ‘droppen’ we elke maand een nieuwe module met dezelfde basisthema’s en organiseren we een masterclass rond alternatief verlonen én een sprekers-masterclass. Je krijgt bij aanvang gelijk toegang tot het platform en je wordt in een privé Facebookgroep begeleid met live coaching calls en feedback op vragen als die er zijn.


Het is geen 1-on-1-HR-coaching, het is wel begeleiding in een groep waarbij je continue geholpen wordt met praktijkgerichte oplossingen op situaties die zich voordoen op dat moment, vragen die je hebt over de modules,… met hulp van mij en mijn team.

Tijdens de kantooruren is er steeds support aanwezig in de groep om jou verder te helpen indien je vastzit met vragen en er worden twee livesessies per maand georganiseerd waarin we dieper ingaan op jouw vragen. We gaan samen jouw HR optimaliseren en boosten zodat jij als bedrijfsleider aan de slag kan met de kennis, trucs & tools die we jou gegeven hebben.

Kan je niet alle livesessies aanwezig zijn?
Geen erg: er zullen replays beschikbaar zijn waardoor je niets hoeft te missen.

Het traject is niet gemaakt als ‘kant-en-klaar-pakket’.
Met ons kantoor zijn wij héél oplossingsgericht en we doen er alles aan om je zo veel mogelijk aan te reiken maar uiteindelijk ben jij diegene die het zelf in de praktijk moet omzetten. Je zal zien als je gebruikt wat we je aanreiken, je énorme stappen zal zetten in de professionalisering van jouw bedrijf.De meeste sessies worden gegeven door Desiree Lagerburg, founder van HR2DAY BV.

Met haar ruim 12 jaar ervaring in payroll voor de KMO is zij hiervoor de meest uitgelezen persoon om haar kennis aan jou als ondernemer over te brengen. Haar kennis zal aangevuld worden door verschillende sprekers met elk hun eigen ruime expertise in hun eigen werkveld.
Voorbeelden hiervan zijn;
 • Shana Cabus
  Shana heeft als arbeidspsychologe een ruime ervaring in het optimaal inzetten van competenties. Zij legt in de Focus uit hoe je competentieprofielen kan opstellen en inzetten voor jouw onderneming.
  https://www.roadtogrow.be/
 • Sandra Deboes
  Met haar héél ruime ervaring vertrekt ze vanuit haar eigen ervaring en expertise om kleine tot middelgrote ondernemingen te begeleiden om hun HR beleid op punt te zetten. In de Focus legt ze jou uit hoe je een vacature schrijft en ze legt jou het hele sollicitatieproces tot in de puntjes uit .
  https://www.hrvoorkmos.be/
 • Tina Meersman
  Wil je leren hoe je van je medewerkers een gemotiveerd team kan maken, en zo meer controle over je bedrijf kan krijgen? Tina legt jou uit hoe je met affiniteit en realiteit tot een betere communicatie kan komen met jouw team.
  https://uman.be/
 • Peter Debrouwer
  Peter legt jou uit wat loopbaanbegeleiding is en hoe je het kan inzetten voor jezelf als zelfstandige maar ook voor jouw team. Hij legt jou ook zijn ervaring met een Raad van Advies uit!
  https://www.auresjobs.be/
En zoveel meer....
De sessies van de sprekers kan je niet apart bekijken. Zij maken deel uit van het volledige Focus-traject OF in de aparte delen. (niet aparte masterclasses)
Benieuwd wat anderen ervan vinden?

Een paar sfeerbeelden & feedback van de huidige cursisten en de vorige (live-)sessie!


In het najaar van 2019 hadden we onze eerste livesessie over het alternatief verlonen van medewerkers. Ook dit item nemen we mee in de 2de versie van de Focus2HR. Elke maand bespreken we in een uitvoerige masterclass van één uur één alternatieve verloning met al zijn facetten.

Hieronder tonen we je graag sfeerbeelden en enkele getuigenissen van deze sessie. Uiteraard is de nieuwe versie online gezien de corona-maatregelen livesessies nog niet toelaten.

Schrijf je hierboven of hieronder nog even vrijblijvend in op de wachtlijst!

Feedback cursusten 2021 S1:
Feedback cursisten live-editie 2019:


We helpen je graag verder met de nodige HR-inzichten die je nodig hebt als werkgever.
Schrijf je nu in!

©HR2DAY 2023