Enkele getuigenissen

Thijs van hoeck bvba

Ons personeel volgt regelmatig opleidingen, waardoor de loonkost wordt gedragen door de sectorgroep. Ons vorig sociaal secretariaat had ons in het verkeerde paritair comité ingeschreven, daardoor kon men geen terugbetalingen doen. 

Na rechtzetting hiervan, heeft het twee jaar geduurd en nog geen storting. 
Desiree en haar team hebben dit kunnen oplossen binnen de maand.
Dank u.

greet kikkert

Peter Mattheeussen

Vooral het gevoel dat ik niet altijd ergens om moet vragen, vaak nemen zij zelf het initiatief.  Zo van "heb je daaraan gedacht?' toen wij een IBO'er aan het werk hadden en de einddatum ervan in het zicht kwam. We werden correct geïnformeerd over voordelige verloning.

Als je eens een dringende vraag hebt om bijvoorbeeld snel inzicht te krijgen in een bruto/netto-verhaal voor een nieuwe werknemer wordt je in de kortst mogelijke tijd op weg geholpen.

Via de online module verloopt de verwerking van de maandelijkse lonen snel en makkelijk, ook als naslag. Ik kan iedere ondernemer die met personeel werkt aanbevelen om met HR2DAY samen te werken.

Sonja van echelpoel

Leen Kennis

HR2DAY biedt een zeer correcte, persoonlijke en vriendelijke aanpak aan.
Ons dossier wordt steeds door dezelfde persoon verwerkt, zodat je niet steeds van nul moet beginnen met je uitleg en verhaal.
Ze vinden het niet erg om iets een tweede of een derde keer uit te leggen zodat wij als klant begrijpen waarover het gaat.

In hun uitleg gebruiken ze duidelijke taal en gooien ze niet met moeilijke woorden naar jouw hoofd.
Door de persoonlijke aanpak groeit het vertrouwen langs beide kanten en zo verkrijg je een fijne samenwerking.

Joke en stef

Het idee om een eigen zaak te starten speelde al enige tijd door ons hoofd. Geen idee wat ons te wachten stond, al wisten we dat we dit niet met z'n twee bolgewerkt zouden krijgen.

Het eerste gesprek verliep goed, alles kon/mocht besproken worden en dit alles bij een heerlijk kopje verse koffie.
Geen enkele vraag was teveel, telkens opnieuw kregen we voldoende uitleg, stap voor stap om het zelf onder de knie te krijgen.

We zochten een sociaal bureau met een persoonlijke aanpak, niet iets waar je het gevoel hebt dat je de zoveelste in de rij bent en telkens door iemand anders geholpen wordt die het dossier eigenlijk onvoldoende kent. Deze peroonlijke-professionele aanpak vinden we bij HR2DAY. 

Desiree leidt haar zaak met heel haar hart, ze heeft een visie dat door haar team wordt uitgedragen.

Shari Schijvens

Bij HR2DAY ben je geen nummer maar een persoon.

Desiree en haar team staan je bij in al jouw vragen betreffende werknemers en andere sociale aspecten. Snel, duidelijk en to-the-point zijn voor ons de 3 kernwoorden die HR2DAY het beste omschrijven.

Patrick Nobels

Ik ben nu al 18 jaar actief in de horeca en al 18 jaar werk ik met personeel. Nog nooit ben ik zo goed geholpen door een sociaal bureau als bij HR2DAY, met hen loopt alles op wieltjes.

Als er een probleem is in de week, het weekend of zelfs op feestdagen wordt dat onmiddelijk opgelost en onmiddelijk is onmiddelijk, dat is werkelijk niet overdreven.

HR2DAY staat ALTIJD klaar, wat de vraag ook mag zijn, ze zullen er alles aan doen om dit op te lossen.

Bedankt, de beste stap die ik ooit heb gedaan is HR2DAY.

Erika Trikki

Ik kan HR2DAY aanraden. Desiree is een Topmadam, duidelijke taal en staat altijd klaar voor hulp.

Daarvoor zaten we bij een groter sociaal bureau en zag ik door het bos de bomen niet meer. HR2DAY is écht wat je nodig hebt voor een kleine zaak.

Sofie Mariën

Wij zijn supertevreden over onze samenwerking met HR2DAY!

We worden altijd heel vriendelijk onthaald en krijgen steeds een duidelijke en correcte uitleg. Het contact met het team voelt heel persoonlijk aan wat een zeer fijne samenwerking bevorderd.

Hilde Van de velde

Na jaren samenwerking met een groot kantoor toch de keuze gemaakt om over te stappen en nog geen minuut spijt van gehad!

De overstap is dan ook perfect verlopen.
Desiree en haar team, steeds paraat om je bij te staan met hun advies, correcte opvolging van jouw contracten, snelle respons op mijn mails,..

Kortom, een leuke samenwerking met het zeer gedreven team van HR2DAY!

 

 

©HR2DAY 2019