hr2day

Loonverwerking

Wij gaan uiterst professioneel te werk om u een correcte en punctuele loonverwerking te garanderen.

Een vlotte en correcte loonverwerking is namelijk van het grootste belang voor uw onderneming. Daarom richten wij ons op een feilloos proces waarbij persoonlijk contact met u als klant de belangrijkste schakel is.

U kunt uw prestaties heel gemakkelijk doorgeven via het wepportaal; u hoeft enkel de afwezigheden aan te duiden en op de knop te duwen, alles verloopt elektronisch. Wanneer u de prestaties volledig aan ons bezorgd heeft, garanderen wij de loonverwerking binnen de 24 uur.

Na elke loonberekening bezorgen wij u per mail alle documenten die u nodig heeft. Indien gewenst kunnen we ook meerdere begunstigden aanduiden waardoor u zelf niet meer moet instaan voor de verdeling van deze documenten, ook de loonbrieven kunnen digitaal doorgestuurd worden naar uw werknemers.

Door een goede samenwerking met uw boekhouder hoeft u zich ook niets aan te trekken van de boekhouddocumenten die bij een loonverwerking gepaard gaan. Zij krijgen ook een toegang tot het webportaal waardoor ze steeds toegang hebben tot de documenten die nodig zijn.
Door een vlot contact met hen, kunnen ze ook steeds rechtstreeks documenten bij ons opvragen.

Service, flexibiliteit en snel antwoord op vragen...

dáár gaat het om!

CONTACT

info@hr2day.be
03/344.34.24

ADRES

Oostmalsesteenweg 239
B2310 Rijkevorsel

INFO

BTW BE0675.423.173

HR2DAY COMM V

Disclaimer

Wij gebruiken cookies (en vergelijkbare technieken) om de website te analyseren en gebruiksvriendelijker te maken.

Ik ga akkoord  Privacy en cookiebeleid