hr2day

Voorstelling

HR2DAY is een jong en flexibel bedrijf dat ervoor kiest om dienstverlener te zijn en deze term hoog in het vaandel draagt. Zo hebben we bepaalde kernwaarden die we daarvoor hanteren.

Wij zijn er om u dagelijks te begeleiden in alle aspecten van uw loonadministratie, personeelsadvies en het administratief beheer van uw personeel, van A tot Z.

Wij gaan hiervoor uiterst professioneel te werk om u onder andere een correcte en punctuele loonverwerking te garanderen. 

Een vlotte en correcte loonverwerking is namelijk van het grootste belang voor uw onderneming, daarom één van onze kernwaarden. Uw loonverwerking wordt door ons uitgevoerd binnen de 24 uur zodat u op uw beurt het personeel vlot kan uitbetalen. We richten ons hiervoor op een feilloos proces waarbij persoonlijk contact met u als klant de belangrijkste schakel is.

Dit bereiken we door u één dossierbeheerder toe te kennen: een krak in het vak die uw dossier beheert. Die dossierbeheerder kent u en uw personeel vanaf de opstart of overname van het dossier en de historiek. Hij of zij zal u bijstaan in alle facetten van onze dienstverlening, één aanspreekpunt.

Snel antwoord op vragen, ook één van onze kernwaarden. Een héél belangrijke want het voor niemand leuk wanneer u met een vraag blijft zitten. Door een topteam ter uwer beschikking te stellen, waaronder ook uw dossierbeheerder, kunt u met vrijwel al uw vragen bij ons terecht.

Verwar het niet met de stelling dat we dan alles doen, zeker niet.
We kunnen u bijvoorbeeld niet helpen met functionerings- en/of evaluatiegesprekken of met werving en selectie, arbeidsveiligheid, verzekeringen, boekhouding, sociaal verzekeringsfonds … Daarvoor verwijzen we u graag door naar onze partners, zij die dezelfde kwaliteit nastreven dan wij.

Last but not least: we zijn geen standaard sociaal bureau. Voor en na de kantooruren kan u met uw dringende vragen nog steeds terecht op het mobiele nummer. We laten in andere woorden onze 9-to-5-mentaliteit achterwege. Dit geldt ook voor zaterdag en zondag wanneer er iets dringends voordoet. Uw vraag kan eventueel wachten tot de volgende ochtend? Prima! We zijn al bereikbaar vanaf 08.00u.

 

HR2DAY is ook trots (bestuurs-)lid van BNI Lessius

 

 

 

 

Service, flexibiliteit en snel antwoord op vragen...

dáár gaat het om!

CONTACT

info@hr2day.be
03/344.34.24

ADRES

Oostmalsesteenweg 239
B2310 Rijkevorsel

INFO

BTW BE0675.423.173

HR2DAY COMM V

Disclaimer

Wij gebruiken cookies (en vergelijkbare technieken) om de website te analyseren en gebruiksvriendelijker te maken.

Ik ga akkoord  Privacy en cookiebeleid