Waar staan we voor?

Het sociaal bureau HR2DAY is als gevestigde waarde in de noorderkempen een dienstverlener dat die diezelfde term ook hoog in het vaandel draagt. De nadruk van onze dienstverlening ligt niet op de loonverwerking op zich maar rond het hele proces dat erbij hoort.

We begeleiden en adviseren u in alle aspecten van uw HR wat leidt tot een feilloze loonverwerking.

Eén van onze kernwaarden is dat we jou als ondernemer snel antwoord geven op vragen in klaar en duidelijke taal en we laten de 9-2-5-mentaliteit bewust achterwege. In sommige sectoren kan het personeel ook in het weekend voor uitdagingen zorgen waarvoor je eventueel hulp nodig hebt.

U krijgt bij ons één vaste dossierbeheerder die u zal bijstaan met 'raad en daad' en uw personeelszaken, gewoontes, wensen en werkwijze van binnen en van buiten zal kennen. Op die manier kunnen wij u zo optimaal mogelijk begeleiden en ondersteunen.

Wij maken bijvoorbeeld voor u al het verschil bij een nieuwe aanwerving. Daar komt meer kijken dan enkel de arbeidsovereenkomst en de dimona opmaken:

- Hoe oud is de werknemer?

- is de werknemer werkloos geweest?

- heeft de jonge werknemer recht op eventueel jeugdvakantie?

- …

Wij doen dit tewerkstellingsonderzoek vóór u.

We zijn veel meer dan een sociaal bureau.

Uw partner in HR.

We zijn actief betrokken bij één van uw grootste kapitalen in uw onderneming: uw medewerkers. Het is wel zo fijn dat u weet dat u terechtkunt met al uw HR-vragen bij één partner die u én uw (personeels-)zaken van binnen en buiten kent.

Daarom: we zijn één van uw partners.

Een fijne werkplek

Een modern kantoor voorzien van alles wat nodig is. Ons team wordt voorzien in moderne apparatuur, veel lichtinval, een gunstig klimaat,...  Want daar begint het werkplezier. 

Wij zorgen voor ons team, zij zorgen voor u.

Actief netwerker

Als actief lid van de MIR Society engageren wij ons om, via het principe 'geven loont' dat we leerden bij zowel BNI als het Carl Van de Velde Trainingsinstituut, ons netwerk te verruimen.

Niet alleen geeft dat een boost in onze business maar ook in onze kennis en contacten. Naast de MIR Society hebben we nog veel BNI-contacten en zijn we lid van zowel Voka Kempen-Mechelen als het lokale Ondernemend Rijkevorsel.

Ons team, uw team.

We wijzen u één dossierbeheerder toe die u en uw werkwijzes van binnen en van buiten zal kennen. Op die manier kunnen we u optimaal begeleiden wat voor úw KMO het beste is.

Daarnaast houdt ons team dagelijks en wekelijks overleg zodat gans ons team ter uwer beschikking staat wanneer nodig.

Enkele cijfers.
In januari 2020 beheren we:

30

paritair comités

250

bedrijven

960

loonverwerkingen / mnd

Klaar voor ondersteuning?

Ben jij klaar voor ons advies en pro-actieve ondersteuning in klaar en duidelijke taal?

Contact

U kunt ons even bellen of heel eenvoudig via onderstaande knop het contactformulier invullen. Wij nemen contact met u op binnen de twee werkdagen.

Office

Oostmalsesteenweg 239 
2310 Rijkevorsel (B)

BE0675.423.173
RPR Turnhout

©HR2DAY 2021