Het beheer van uw personeelszaken.

We dragen de term dienstverlening hoog in het vaandel.

Net daarom draait onze dienstverlening niet enkel rond in- en uitdiensttreding en loonverwerking, we gaan veel verder. Op maat van uw bedrijf gaan we u pro-actief ondersteunen wanneer we zaken opmerken rond bijvoorbeeld overuren. Door zaken op te merken kunnen we tijdig ingrijpen zodat we uw loonkost ook zo optimaal mogelijk kunnen houden.

We nemen voor u de administratie zoveel mogelijk uit handen.
We bereiden alles zodat u enkel nog maar moet onderteken en opsturen.
Denk bijvoorbeeld aan aanvragen tijdskrediet, kraamgeld,...

Door een goede opvolging in uw personeelszaken, houden we bijvoorbeeld ook de vakantiedagen van uw medewerkers in het oog en verwittigen we u op tijd wanneer u de planning van het volgende kalenderjaar idealiter zou moeten opmaken.

 

Want planning is het begin van alles....

Om jou een overzicht te geven van wat er in welke maand moet gebeuren en jou tips te geven van waar je deze maand op moet letten, hebben we een héél handig overzicht gemaakt.

Natuurlijk mailen we jou dat niet allemaal in één keer, dat is teveel ineens. Door hieronder in te schrijven krijg je elke maand één mail met de tips, tricks & tools voor die specifieke maand. Handig toch?

Zoals u merkt, willen we zoveel mogelijk voor u uit handen nemen.
Hoe minder u moet doen, hoe liever we 't hebben.

 

Nu, er kruipt veel tijd en werk in het feilloos beheren van uw personeelszaken. Hieronder kunt u een duidelijk overzicht vinden van de voornaamste kosten*.

We werken met één forfait per maand per type persoon.
De ene maand heeft u duizend vragen, de andere minder.
U kan aldus vooraf perfect budgetteren wat uw kost voor uw sociaal bureau zal zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor een verkennend gesprek zodat we u meer kunnen toelichten met een offerte op maat van úw KMO.

 

We horen graag van u!

©HR2DAY 2021